Σχετικά μ’ εμάς

 

studio

Το Studio 2ADPS ξεκίνησε στο κέντρο της Αθήνας στην Χαβρίου 5 από το 2004  την εξειδίκευση στην φωτογραφία κοσμήματος. Ο χώρος της Αργυροχρυσοχοϊας είναι απο τους πιο δύσκολους φωτογραφικά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

philosophy

Η φιλοσοφία μας απλή. Συνεργαζόμαστε με τον κάθε πελάτη επικεντρώνοντας την προσοχή μας αποκλειστικά στις απαιτήσεις κ τις προσδοκίες του για την επιθυμητή ποιότητα.

experience

Με εμπειρία και ειδικότητα άνω των 20 ετών μπορούμε να εγγυηθούμε και να προσφέρουμε την καλύτερη φωτογράφιση κοσμημάτων που μπορείτε να βρείτε.

focus

Κάνουμε FOCUS στην εργασία αλλά κ την φωτογραφία ώστε να εξασφαλίσουμε σ’εσάς τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

quality

Αν σας ενδιαφέρει η ποιότητα στην φωτογραφία των κοσμημάτων σας για Social media, eshop ή τον κατάλογό σας, τα όμορφα δημιουργικά και banners, βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

time

Εδώ δεν βιαζόμαστε να τελειώσουμε την δουλειά πριν την ώρα της, γιατί στόχος μας είναι ο “ευχαριστημένος πελάτης”.

Εδώ χτίζουμε συνεργασίες !

where ;

Επικοινωνήστε μαζί μας  και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε το αποτέλεσμα που θα αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρησή σας.

Θα μας βρείτε : Ιριδος 11 – Χαλάνδρι τηλ. επικοινωνίας : 210 3226974

Φωτογράφιση κοσμημάτων still life

Παρουσίαση: 2A Photography Studio

Αυξήστε την εικόνα της εταιρίας σας σε νέα ύψη!

? Εξαιρετική ποιότητα, αξέχαστα αποτελέσματα:
Στο 2A Digital Photography Studio, πιστεύουμε ότι κάθε προϊόν έχει μια ιστορία να πει και έχουμε την τεχνογνωσία να την αποτυπώσουμε με απαράμιλλη ποιότητα. Η ομάδα μας καταφέρνει να αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά, το σχήμα, την λάμψη, τις υφές και τις λεπτομέρειες των προϊόντων σας, διασφαλίζοντας ότι λάμπουν σε κάθε λήψη. Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από τα όμορφα γραφικά που θα αφήσουν μόνιμη εντύπωση στους πελάτες σας.

? Από Still σε Motion: Δυναμικά βίντεο προϊόντων:
Ανακαλύψτε πέρα από τις στατικές εικόνες και κάντε τα προϊόντα σας να ζωντανέψουν με τα συναρπαστικά βίντεο κλιπ μας. Γνωρίζουμε πως να δημιουργούμε ελκυστικές οπτικές αφηγήσεις που προβάλλουν τα προϊόντα σας εν κινήσει. Από ομαλές κινήσεις της κάμερας μέχρι συναρπαστική αφήγηση, θα ανεβάσουμε την επωνυμία σας στο επόμενο επίπεδο και θα τραβήξουμε την προσοχή του κοινού σας όσο ποτέ άλλοτε.

? Άριστη ποιότητα,  προσιτή σε όλους:
Κατανοούμε ότι η ποιότητα δεν πρέπει να είναι οικονομικά απλησίαστη. Στην 2Α προσφέρουμε την καλύτερη τιμή για την επένδυσή σας, συνδυάζοντας εξαιρετική ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε δημιουργικά που ενισχύουν την εικόνα της επωνυμίας σας ενώ ταιριάζουν απόλυτα στον προϋπολογισμό σας. Μαζί μας, παίρνετε τα καλύτερα και από τα δύο.

? Η επιτυχία σας είναι η προτεραιότητά μας:
Ως στούντιο είμαστε κ εμείς μια επιχείρηση και νοιαζόμαστε πραγματικά για την επιτυχία σας γιατί έτσι θα πετύχουμε μαζί την συνέχεια της συνεργασία μας. Η φιλική ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην κατανόηση του οράματος και των στόχων σας, συνεργαζόμενη στενά μαζί σας για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Εκτιμούμε την επιθυμία σας και διασφαλίζουμε ότι η ικανοποίησή σας βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Η επιτυχία σας είναι η απόλυτη ανταμοιβή μας.

? Μεγάλα έργα, άψογη εκτέλεση:
Είτε ξεκινάτε έναν ολοκληρωμένο πολυσέλιδο κατάλογο, είτε ένα μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα μεγάλης κλίμακας, αποδεχόμαστε ευχάριστα τις μεγάλες προκλήσεις. Η έμπειρη ομάδα μας έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στην άψογη εκτέλεση σύνθετων έργων, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα έγκαιρα και εντός προϋπολογισμού. Να είστε σίγουροι, έχουμε την τεχνογνωσία και τους πόρους για να χειριστούμε το φιλόδοξο όραμά σας.

? Αξιόπιστοι επαγγελματίες, διαρκείς συνεργασίες:
Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, το 2A Photography Studio είναι ένα αξιόπιστο όνομα στον κλάδο. Οι μακροχρόνιες σχέσεις μας με τους πελάτες αποτελούν απόδειξη της δέσμευσής μας για αριστο αποτέλεσμα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό στον συνεργάτη. Όταν μας επιλέγετε, δεν προσλαμβάνετε απλώς φωτογράφους, αλλά αποκτάτε έναν αφοσιωμένο συνεργάτη που θα υπερβεί τις προσδοκίες σας.

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την εικόνα της επιχείρησής σας σε νέα ύψη;
Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και αφήστε μας να μεταμορφώσουμε τα προϊόντα σας σε συναρπαστικά οπτικά αριστουργήματα που θα αφήσουν ένα μόνιμο αντίκτυπο στο κοινό σας, τηλ. επικοινωνίας : 210 3226974

Υπηρεσίες

Φωτογράφιση κοσμημάτων
Video clip κοσμημάτων
Banners για eshop
Δημιουργικά
Μακέτες
Φωτογράφιση eshop
Φωτογράφιση καταλόγων

 

Ωρες λειτουργίας

Δευτέρα 9:00 – 9:00

Τρίτη 9:00 – 6:00

Τετάρτη : 9:00 – 9:00

Πέμπτη : 9:00 – 9:00

Παρασκευή: 9:00 – 9:00

 

 

Θα μας βρείτε

Χαλάνδρι – Ιριδος 11

15232 – 210 3226974

www.2agroup.gr

Επικοινωνήστε

 

 

Copyright 2022 – 2agroup.gr